Onverwachte cheque voor Speelgoedbank Amalia

HOOGEZAND 2 januari 2024 – Speelgoedbank Amalia in Sappemeer is verrast door een actie van de firma Omexom in Assen die zich bezighoudt met het duurzaam beheren van elektriciteitsnetwerken. 

Het personeel van Omexom had dit jaar de speelgoedbank aangegeven als goede doel. Een cheque van 250 euro werd daarom in het bijzijn van de vrijwilligers van de speelgoedbank door een medewerker van Omexon overhandigd aan Amalia-voorzitter Frans Verhagen. De achterliggende gedachte aan de donatie wordt omschreven als ‘dat het bijdraagt aan het bevorderen van gelijkheid en het creëren van een gemeenschap waarin elk kind, ongeacht zijn of haar financiële achtergrond, de kans krijgt om plezier te hebben en zich te kunnen ontwikkelen met mooi speelgoed of een fijn leesboek’. Speelgoedbank Amalia zet zich daar met hart en ziel voor in en bedankte namens haar voorzitter de firma Omexom voor diens mooie actie.