Fiets actie 2024

 

 

Speelgoedbank Amalia heeft in samenwerking met de Ganze Fietsen Hoogezand een geweldige fietsen-actie opgezet. Zij bieden gezinnen met beperkte financiële middelen een kans om gratis een fonkelnieuwe fiets te ontvangen voor hun kind in de leeftijd  van 3 t/m 7 jaar via de speelgoedbank.

Amalia stelt 20 nieuwe fietsen ter beschikking.

Wij vinden dat het voor de genoemde  leeftijdsgroep van belang is dat zij leren en kunnen  fietsen. Want laten we eerlijk zijn, dat is toch een belangrijke mijlpaal in het opgroeien van elk kind. De kinderen kunnen dan genieten van de vrijheid en het plezier die een  fiets biedt, ongeacht de financiële situatie thuis.

Deze actie is mogelijk gemaakt door een gulle gift van de kinderen van de Sint Antoniusschool uit Hoogezand. Hun steun heeft ervoor gezorgd dat Amalia deze geweldige actie kan aanbieden aan 20 kinderen uit de gezinnen voor wie de dure aanschaf van een kinderfiets een te grote stap is. Ook zijn wij blij met de gulle bijdragen van sponsors en giften van velen die kinderen een warm hart toedragen.

De ouders kunnen  zich voor deze fietsenactie inschrijven vanaf 1 juni tot en met 30 september 2024. Er geldt echter een restrictie dat er één fiets per gezin aangevraagd  kan worden voor  kinderen van 3 tot en met 7 jaar.

Klik hier onderaan op de link om het inschrijfformulier te downloaden.

MAAK OOK KANS!!

Inschrijving is van 1 juni t/m 30 september 2024

Vul het inschrijfformulier in en lever  hem in bij 1 van de volgende locaties:

  • Speelgoedbank Amalia, Vosholen 117 te Sappemeer
  • De Ganze Fietsen Hoogezand, Rembrandtlaan 89 te Hoogezand

Inschrijfformulier Fietsplan Speelgoedbank Amalia