Sinterklaas-actie

Elk jaar heeft Speelgoedbank Amalia een Sinterklaas-actie. Dit is speciaal voor de kinderen uit gezinnen die het financieel minder goed hebben. Ook zij willen graag cadeaus met Sinterklaas of Kerstmis. In de maand november is de Speelgoedbank op afspraak op verschillende avonden open voor het uitzoeken van de cadeaus voor 1 van de genoemde feestdagen.
De klanten worden door Speelgoedbank Amalia benaderd, en in overleg, wordt een afspraak gemaakt voor het uitzoeken van gratis Sinterklaas- of Kerstcadeaus.
Er is voldoende ruimte en tijd om de cadeaus uit te zoeken uit een groot assortiment nieuwe, of zo goed als nieuwe cadeaus. Ook nieuwe klanten kunnen zich nog aanmelden met een ID bewijs of zorgpas van de kinderen, een verwijsbrief of het tonen van de laatste uitkeringsspecificatie.

Elk jaar worden de uitgezochte cadeaus leuk ingepakt.
Sinterklaas heeft dit jaar ook hulp gekregen van Sophie, Sofia, Thijmen en Dion uit Noordbroek die acties hebben gedaan en daarvoor mooie cadeaus hebben gekocht voor onze Amalia Speelgoedwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *